Защо Гнездото?

На хубаво място

Защото сме във Враца, красив и спокоен град, до който лесно се стига от столицата. С прекрасен и величествен балкан, който сякаш можеш да пипнеш. На място с богата история и автентична култура, с много възможности за разходки, туризъм и събития за свободното време или просто приятна почивка.

Имаме ИТ общност

Защото създадохме дигитална общност от позитивни, амбициозни хора, които се подкрепят и носят промяната. Тук може да намериш партньори, съмишленици и приятели. От тук можеш да стартираш своята идея или да работиш по текущия ти проект.

Разполагаме с всичко необходимо

Защото при нас е удобно и приятно. Намираме се на тихо място, само на няколко минути от центъра на града и балкана. До нас се стига лесно по главен път. Близо сме до авто и ЖП гарата. Имаме паркинг. Споделеното работно пространство разполага с основна климатизирана зала, бърз безжичен интернет, 25 места с ергономични столове и кът за почивка. Имаме стаи за срещи. Офис удобства като принтер, мултимедиен проектор и екран.

Има къде да хапнете

Защото предлагаме битови удобства, които допринасят за пълноценното изкарване на деня. Може да се възползвате от кухня, където да си направите кафе или чай, да си стоплите или приготвите набързо храна. Имаме също помещение за хранене и приятни разговори. Близо сме до хипермаркет и гостилница, а може и да поръчате доставка на място.

Много възможности за свободното време

Защото може да посетите различни събития и забележителности, да се разходите в красивия център на града или по алеите до Хижата, за да да погледате града отвисоко. Има разнообразни възможности за спорт, развлечения и туризъм. Врачанският балкан Ви очаква с много пътеки, красиви гледки и пещера Леденика.

Това е готино място

Защото Гнездото е гъвкаво пространство, където може да работите сами, с Вашия екип и приятели или да сте част от интригуващо събитие.

Обадете ни се сега на: +359 888 134 358

или ни пишете на: nest@vratsasoftware.com

Елате в Гнездото, преоткриите Враца!

Меню