Закуска в Гнездото

Закуска в Гнездото е нетуъркинг събитие, което се провежда всеки месец в Гнездото Coworking във Враца.
Целта му е да среща хора с различни професии в неформална обстановка, които да разказват за успехите и бизнеса си или просто да споделят опита си в различни сфери.

В първото издание на събитието гост бе Теодор Костадинов, solution архитект и управител на Vola Software. Той сподели за опита си при преминаването от корпоративната работа към собствен бизнес.

На второто издание на Закуската гост бе основателят на врачанската ИТ компания PetroffSoft Мартин Петров, който се класира в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България 2022.
Той разказа изключително интересната си история за това как е изградил своята компания и е разработил продуктите си. Това му е коствало много труд, безсънни нощи, почти никакъв начален капитал и малко късмет в нужния момент.

Гост в третото издание бе Д-р Константин Гиздов, с който си поговорихме за пътя му от Враца до ЦЕРН и обратно. Той разкри повече за това какво e data science, AI & machine learning и опита му в тази сфера. Д-р Гиздов сподели и какъв принос има към работата по ъпгрейда на един от главните детектори на големия адронен колайдер.

Следете фейсбук страницата ни, за още интересни новини.

How to create a game with Javascript?
Как се прави игра на Javascript?
Menu